• en
  • mk
  • sq
  • en
  • mk
  • sq

Новости и активности

Забавни активности

На 18 мај 2018 година, учениците од класовите на тандемот Фросина Манева и Селвер Абази кои се вклучени во Нансен модел за интеркултурно образование уживаа во изведбата на пантомимичарот. Изведбата беше организирана од страна на НДЦ Скопје. Ова беше одлична можност учениците да имаат релаксирајќи се со нивните врсници и наставници.